Infolinia Caritas Zostań wolontariuszem Pomoc dla Ukrainy Koordynatorzy lokalni Aktualności

Przekaż darowiznę

5 zł.png          10 zł.png          15 zł.png

20 zł.png          50 zł.png          100 zł.png

200 zł.png          500 zł.png          800 zł.png

Logo tpay.com

Dokumenty:
Regulamin płatności
Informacja dla konsumenta
Tpay-OWU

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku (RODO), informuję, że:

• Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Caritas Diecezji Koszalińsko-Kołobrzeskiej z siedzibą w Koszalinie (75-061) ul. Ks. bpa Czesława Domina 8.
  • W razie jakichkolwiek wątpliwości związanych z przetwarzaniem dotyczących Pani/Pana danych osobowych, proszę kontaktować się z nami pod adresem: sekretariat.koszalin@caritas.pl.
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane beda w celu wykonywania umowy.
  • Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych jest Administrator Danych osobowych.
  • Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane osobom trzecim.
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat do wygaśnięcia terminu dochodzenia ewentualnych roszczeń.
  • Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
  • Jeśli uzna Pan/Pani, że przetwarzanie Pani/Pana danych narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do GIODO/Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy. W razie niepodania danych, umowa nie będzie mogła być wykonana.

Zgodnie z art. 21 ust. 4 RODO informuję, że przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania dotyczących Pani/Pana danych osobowych. Sprzeciw należy złożyć Administratorowi Danych Odobowych, którego dane kontaktowe podane są w pkt 2. Zgodnie z art. 21 ust.1 RODO, składając sprzeciw, należy wskazać jego przyczyny związane z Pani/Pana szczególną sytuacją.

tel. +48 94 342 36 90