Przekaż darowiznę

UWAGA: Płatności internetowe zostały chwilowo zawieszone. Poniżej podany został numer konta, na który wpłacać  można ofiary.

Numer konta : 60 1020 2791 0000 7002 0234 4976  z dopiskiem w tytule na jaki cel przelane zostały środki.

Przepraszamy za utrudnienia.

Po kliknięciu przycisku "POMAGAM" zostaniesz przekierowany do systemu płatności eCard, który pozwoli Tobie na wykonanie szybkiego przelewu internetowego lub opłacenie darowizny kartą.

set_ePrzelewy_karty_BLIK_poziom.png

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku (RODO), informuję, że:

• Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Caritas Diecezji Koszalińsko-Kołobrzeskiej z siedzibą w Koszalinie (75-061) ul. Ks. bpa Czesława Domina 8.
  • W razie jakichkolwiek wątpliwości związanych z przetwarzaniem dotyczących Pani/Pana danych osobowych, proszę kontaktować się z nami pod adresem: sekretariat.koszalin@caritas.pl.
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane beda w celu wykonywania umowy.
  • Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych jest Administrator Danych osobowych.
  • Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane osobom trzecim.
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat do wygaśnięcia terminu dochodzenia ewentualnych roszczeń.
  • Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
  • Jeśli uzna Pan/Pani, że przetwarzanie Pani/Pana danych narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do GIODO/Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy. W razie niepodania danych, umowa nie będzie mogła być wykonana.

Zgodnie z art. 21 ust. 4 RODO informuję, że przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania dotyczących Pani/Pana danych osobowych. Sprzeciw należy złożyć Administratorowi Danych Odobowych, którego dane kontaktowe podane są w pkt 2. Zgodnie z art. 21 ust.1 RODO, składając sprzeciw, należy wskazać jego przyczyny związane z Pani/Pana szczególną sytuacją.